hero image 22-tum

Sommardäck 22" tum

Bildäck varierar i storlek och dimensioner för att passa olika fordon, från små bilar till stora lastbilar. För att välja rätt sommardäck till din bil, bör du kolla i din fordons instruktionsmanual för att hitta passande alternativ. 22 tums sommardäck är tillhör segmentet av större däck på marknaden och passar bra för större bilar, SUV och lätta lastbilar. R22 sommardäck är perfekta för lugna stad- eller landsvägsåkningar och ger utmärkt hantering även på våta underlag de är även lämpliga för höga hastigheter på motorvägar.

Däck 22 tum för stora bilar

Tillverkare som PIRELLI och CONTINENTAL erbjuder däck i 22 tums diameter för större bilar, VAN och skåpbilar, både sommardäck och vinterdäck. 22 tums däck har ofta hög komfort på både torra och våta vägar. De erbjuder hög prestanda och säkerhet.

Köpa Sommardäck i 22 tum

Om du vill köpa billiga 22 tums sommardäck är det rekommenderat att du gör det här på WHEELSONLINE. Här kan du hitta de bästa till det bästa priset. Att beställa sommardäck online ger dig tillgång till ett större sortiment än vad din lokala butik kan erbjuda. De bästa och mest kända däcktillverkarna finns representerade och vi har ett brett utbud att välja bland.

Nedan ser du alla sommardäck i 22 tum till bästa pris online.